Fylliga läppar kan göra väldigt mycket för ett utseende!

Samarbete med Clinic N.VY

En viktig del av vårt utseende är läpparna och de flesta vill ha vackert formade läppar med lagom fyllighet och plut. Tunna läppar kan upplevas som snipiga. Det är också viktigt att läpparna har fina proportioner. Om man har en vacker underläpp med plut så vill man inte att överläppen skall vara tunn och osynlig. Fylliga läppar kan göra väldigt mycket för ett utseende! Alla söta ansikten blir sötare med lite fylligare läppar tycker jag! 

 

Läppkonturering och läppförstoring med filler 

Med läppförstoring med filler är det både enkelt och säkert att få en mer sensuell mun. Kvinnor i alla åldrar kan förbättra sitt utseende genom att på ett naturligt sätt göra en läppförstoring som lyfter fram läpparna. En läppförstoring kan vara ett sätt att återfå sina drag eller förbättra något man vill ändra.

Med filler kan man inte bara göra läpparna lite större utan man kan göra läpparna mer kurviga eller mer jämna, öka eller minska amorbågen och mycket mer. Ibland förlorar läpparna volym med åren och blir platta och lite skrynkliga. En diskret filler behandling återger då läpparna sin släta, glänsande yta. Var noga med att gå till en klinik där de har stor erfarenhet och skicklighet när det gäller läppbehandlingar. Clinic N.VY är en skönhetsklinik i Malmö med fokus på hållbarhet vilket innebär att de är noga med ett långsiktigt bra resultat på deras behandlingar.

 

Behandling av läpprynkor med botox och filler

Med åren får de flesta tunna rynkor runt om läpparna. De kallas ibland rökrynkor men drabbar inte bara rökare. När läpprynkorna sträcker sig in i läppkanten kan de vara riktigt störande och läppstiftet kan flyta ut i rynkor runt munnen. Det går snabbt och enkelt att behandla rynkor runt läpparna och oftast gör man en kombinationsbehandling med en tunnflytande filler (t ex Restylane eller Restylane Vital) och botox.

 

Behandling av gummy smile, synligt tandkött, med botulinumtoxin

Gummy smile är ett engelskt uttryck för när tandköttet syns ovanför tänderna när man skrattar. Med botulinumtoxin kan man mycket enkelt korrigera detta så att läppen sänks lite och döljer tandköttet. Många är inte medvetna om hur stor skillnad det gör för utseendet, läpparna och leendet att behandla gummy smile. Den som ser dig börjar helt enkelt titta på dina läppar istället för på tandköttet och du kan le och skratta hur mycket du vill!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *