Gör en Olaplex salongsbehandling hemma!

Torrt, slitet och skadat hår är något många av oss lider av. Speciellt vi som bleker håret till och från. Jag har använt mig utav Olaplex i många år nu och jag tycker att det är en av de bästa sakerna som hänt mitt hår! Mitt hår blir verkligen som nytt när jag gör salongsbehandlingen med Olaplex NR1 och NR2. Jag var länge frustrerad över att man som privatperson inte kan köpa produkterna för att göra behandlingen hemme utan måste gå till en frisörsalong och betala nära tusenlappen för att få behandlingen. Men för inte så länge sedan så upptäckte jag att det faktiskt finns sidor där det går att köpa hem denna även som privatperson. Paketet som jag brukar köpa hem heter Olaplex traveling stylist kit. Det kostar en del men inte alls lika mycket som på salong så det är helt klart värt det! I det här kittet får man produkter som räcker till ca 7 behandlingar. Jag satsar på att göra en behandling i månaden. Man känner själv hur passa ofta håret mår bra av att man gör detta.

För er som inte har någon aning om hur behandlingen går till så får ni instruktioner här nedan.

1, Mixa nr 1 Bond multiplier med 90 ml vatten i en sprayflaska för vatten.

2, Spruta blandningen i torrt eller handdukstorkat hår och låt verka i minst 5 minuter, låt gärna produkten verka längre.

3, Utan att skölja håret, applicera generöst med nr 2 Bond perfector och kamma håret från hårbotten till topparna. Låt verka i minst 10 minuter, gärna längre för långt eller skadat hår.

4, Skölj och tvätta håret med shampo och balsam.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *