Kalas för en av mina bästa vänner

I helgen som var så bestämde jag mig för att överraska en av mina bästa vänner med att ordna ett födelsedagskalas! Vi hade innan bestämt att vi skulle ses hos mig ett gäng tjejer och dricka lite bubbel. Detta blev verkligen ett kalas med guldkant och alla var väldigt nöjda! Ibland kan man genom att ge till andra verkligen ge sig själv också genom att skapa glädje! Detta är något jag skall göra oftare. Det är inte mycket ansträngning alls om man ser till hur mycket glädje det skapar!

 

Vid nästa tillfälle tänkte jag anordna en spelkväll! Jag skulle dock behöva köpa några spel känner jag. Jag beställde ett spel igår som jag spelat innan och som är riktigt roligt! Sequence heter det! Det kan jag verkligen tipsa om! Sedan får vi se vad jag mer hittar på!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *