Känns det överväldigande med flytt?

Hej alla, hoppas ni mår bra!

I veckan som var så hjälpte jag en vän att flytta. Fy farao vilket jobb det var! Att flytta måste vara som en graviditet. Man glömmer hur illa det är och gör det igen! hahaha

Skämt åsido, vilket jobb! Man tänker inte alls på hur mycket grejer man faktiskt har hemma innan det är dags för flytt! Man tänker att det ska gå snabbt och smidigt att flytta men det blir verkligen raka motsatsen av det hela! Min väninna har sålt sin lägenhet och flyttat ihop med sin kille. Dom planerar att köpa hus tillsammans med ska till en början bo i hans lägenhet. Den är såklart redan inredd så därför har hon hyrt ett förråd hon har det mesta av sina saker i. Möblerna har hon valt att sälja. Jag tänker att det är ett smart val. När man flyttar till något nytt så är ju det roligaste att få inreda det nya hemmet. Det är sällan det blir perfekt med möblerna man hade i den tidigare lägenheten då.

Jag har gjort om lite i min egen lägenhet nu senaste tiden. Bestämde mig för att ändra om lite i mina bokhyllar samt att fixa till detaljerna på min tvbänk. Det blev superfint så jag känner mig verkligen supernöjd. Jag kanske lägger upp lite bilderna på grejerna jag köpt och är sugen på att köpa i ett senare inlägg.

När jag flyttade senast så bestämde jag mig för att jag ALDRIG kommer göra det på egen hand igen. Pengarna man sparar är inte alls värda allt jobb och all ansträngning om ni frågar mig! Jag funderar på att tom låta dem plocka ihop alla grejerna! Skulle vara så nice att slippa den delen med! Så både packning, flytt och flyttstäd ska jag boka. Jag tror känslan av att flytta blir såå mycket trevligare i sådant fall.

Några som är duktiga och som erbjuder dessa tjänster är Grabbarnaflytt, dom finns också i både Sverige och i Finland om det är någon av er som bor i vårt vackra grannland! 🙂

 

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *