Långt hårsvall med hjälp av extensions

Samarbete med Pozehair.se

 

Många av oss tjejer drömmer om långt tjockt svallande hår. Detta är dock inte helt lätt att få på naturlig väg för alla. Speciellt för oss med nordiskt ursprung så är det väldigt vanligt med tunt och skört hår. Det finns massor av olika produkter man gör reklam för. Dock kan man inte påverka det man fötts med rent genetiskt. Absolut att man kan använda vårdande produkter för att göra det bästa av det man har. Men man får tyvärr inte mer hår av det. Som tur är så finns det genvägar och andra lösningar för detta! Extensions är något ja g rekommenderar till alla som tycker om att göra snabba förändringar med håret eller som har just problemet med att det inte växer så som man skulle önska.

Pozehair.se är en leverantör av löshår som jag kan rekommendera. Det finns många färger på löshåret att välja mellan och de har hår till alla metoder. Jag tänkte berätta lite mer om ett par metoder som finns och varför man ska välja de olika metoderna.

 

Tejp-extensions

Tejp-extensions skulle jag säga är min favoritmetod. Det blir riktigt snyggt, det är skonsamt för håret och det är en metod som är snabb att arbeta med. Det tar ca 1 timme att sätta i håret när du gör det första gången. Du sätter sedan om ditt hår var 6-8 vecka. Själva omsättningen går på ca 2 timmar. Är håret i  bra kvalitet så kan det återanvändas i upp till 6 månader. Många använder håret längre än så, men det man fåt tänka på är att man måste klippa in håret varje gång man sätter om det, det gör att håret då blir kortare och kortare.

Keratin

Keratin är populärt bland de som inte vill lägga mycket tid på att sätta om håret ofta. Sätter du i med keratin så behöver du nämligen inte göra om håret på ca 3-4 månader. Dock är det sällan man återanvänder keratinhår så då köper man nytt hår när det är dags för omsättning istället. Det negativa här är att det sliter ganska mycket på håret när man har keratin samt att det var flera timmar att sätta i håret samt att ta ut det.

Hoppas detta gett er lite mer kött på benen. jag kan passa på att tipsa er alla om att vill ni vara extra rädda om håret så se till att köpa en silkesmössa att använda på natten. Det är på natten som håret får som mest med stryk.

 

Kram Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *