Lever du ditt som DU vill? Om inte, börja vägen dit nu!

Det är viktigt att förstå att man aldrig blir färdig med sin personliga utveckling. Vanliga tankar hos oss alla är; “när jag är det här/kan det här då kan jag bli nöjd och lycklig”. Det finns alltid nya nivåer eller nya saker att lära sig och därför blir man aldrig färdig så det är lika bra att njuta av vägen dit.

 

Övning – Skriv ner hur du vill vara som person!

Svara på dessa frågor och titta på svaren så ofta du kan, helst varje dag!

 

Hur vill jag vara som person?

Ex: Bli mer social, framgångsrik, ha högre status, vara snäll, ärlig, rolig osv…

Hur vill jag att min livsstil ska se ut?

Ex: Vart vill jag bo? Hur mycket vill jag tjäna? Hur vill jag att mina relationer ska se ut? Vad vill jag göra på dagarna?

Vad är sakerna jag vill lära mig här i livet?

Ex: Spanska, spela gitarr osv…

Vad är sakerna jag vill hinna göra innan det är försent?

Ex: Resa jorden runt, hoppa fallskärm, bo utomlands osv…

 

Har du svårt att svara på frågorna? Ett bra tips är att skriva ner dina tankar regelbundet och se vad som alltid finns där eller ständigt återkommer. Det är en bra indikation på vad du verkligen vill göra i livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *