Må bra och få ut det bästa av livet genom kristaller och dess energi

Från att mest ha legat och samlat damm i ett par decennier så är kristallerna tillbaka, trendigare än någonsin. Några av våra största kändisar är stora förespråkare av magiska stenar. Kim Kardashian har berättat att hon botade sin posttraumatiska stress med hjälp av en kristall. Sångerskan Adele har alltid med sig en sten på scenen för att handskas med sin scenskräck och Katy Perry sägs ha tagit till rosenkvarts för att komma över sitt ex John Mayer. Även supermodellen Miranda Kerr är ett stort fan av just rosenkvarts. Hon har berättat att hon nästan alltid bär med sig den rosa kristallen i behån. 

Alla människor är olika och kommer därför att påverkas olika mycket av kristaller. Jag brukar rekommendera att man bär kristaller så nära huden som möjligt, helst ska man ha hudkontakt. Men man kan också lägga den i fickan. Eller i ett rum hemma som man vill sprida en viss typ av energier i. 

Människan har fascinerats av stenar av olika slag, och tillskrivit dem välgörande och helande egenskaper sedan urminnes tider. Enligt en undersökning vid Stanfords universitet i USA är vi fascinerade av kristaller eftersom de ger oss något fysiskt att hålla fast vid, som förkroppsligar spiritualitet och andlighet. Det är ett behov som kan öka i tuffa tider.
Vi lever i en osäker värld där vi gärna vill försöka ta kontroll över saker och ting, därför har vi en tendens att leta efter saker som kan vara användbara för att kontrollera sådant som inte går att kontrollera, som till exempel sjukdom. Att ta kontrollen är ett sätt att försöka minska sin ångest.

Oftast är det den sten som lockar ditt intresse som du behöver. Den kanske inte är den vackraste, men det är något i dig som säger att du behöver just den. Du bör använda kristallen i minst en till två veckor. Då kommer du att känna resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *