Nej tack till ont i fötterna

Samarbete med Mediconline

 

Hej mina vänner,

Hoppas allt är bra med er!

Idag tänkte jag prata lite om fötter, vilket jag inte tror jag gjort innan. Som många av er redan vet så var jag med om en olycka för ett tar år sedan och bröt av min ena fot på ett väldigt illa sätt. Efter detta så har jag blivit mycket känsligare när det gäller mina fötter. Jag har tex blivit helt allergisk emot obekväma skor. Jag köper gärna skor i en storlek större också för att vara helt säker på att de inte kommer kännas obekväma på något sätt. Jag minns att jag förr tyckte om när skorna satt riktigt tight på mina fötter och hade pga det extremt mycket problem med skoskav. Jag har fortfarande en hel del problem med det men det är inte alls på samma nivå som tidigare. Något som jag fastnat extra mycket för den senaste tiden är riktigt bra sulor. Jag gillar att antingen köpa skor som redan har det från början eller så lägger jag gärna lite extra pengar på att köpa till sulor som är riktigt bra. Jag vill gärna att som ska kännas mjuka, följsamma och ge stöd till hela foten.

Mitt senaste inköp när det kommer till sulor är dessa med hålfotsinlägg från Mediconline.

Ortho Movement Sulor Sneaker

Dessa är gjorda för att passa alla fötter och ger verkligen ett stöd till hela foten. Dom är dynamiska och gjorda för att de ska anpassa sig efter just din fot. Dom är stötdämpande och minimerar även risken för skoskav. I detta är det också hålfotsstöd och anatomisk hälkopp som ser till att skapa stabilitet för foten.

 

Har ni inte redan testat så tycker jag att ni ska gå in på mediconline och titta på vad de har för produkter. Livet blir så mycket roligare när man slipper ha ont i fötterna av olika anledningar!

 

Kram Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *