Proteinbars – Bäst i test

Protein är det viktigaste näringsämnet för alla som är fysiskt aktiva och vill förbättra sin prestation från pass till pass. Goda proteinbars är ett bra komplement att ha nära tillhands när man inte hinner äta eller bara behöver ett enkelt mellanmål. Men alla proteinbars är inte goda, nyttiga eller speciellt bra. Jag är den kräsna typen och för mig är det viktigt att allt jag äter är gott. Jag klarar inte av att stoppa i mig saker som jag tycker smakar illa bara för att det är hälsosamt. Barebells proteinbars är mina favoriter. Dom är goda, har ett bra innehåll och är uppskattade av många!

  • Bästa proteinbaren
  • 20 gram protein / bar
  • Fungerar bra även som mellanmål
  • Bra betyg av konsumenter som testat
  • Bra balans av protein och kolhydrater
  • Flera goda smaker att välja på

 

Mina favoritsmaker är:

  • Caramel cashew
  • Cookies and cream
  • Salty peanut

En reaktion på ”Proteinbars – Bäst i test

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *