Revlon Nutri Color Creme 931 250ml

Inpackning med färgpigment som ger nytt liv i färgade hår. Ger ett glansigt och välmående resultat med intensiva färger.

Användning: Tvätta och torka håret i en handduk. Använd handskar. Pumpa 8 till 10 gånger och fördela cremen i håret med en kam eller fingrarna. Kamma ut håret, låt cremen sitta i 3 minuter, Skölj noga.

Räcker till 10 till 15 appliceringar.

Nutri Color Creme från Revlon är en hårinpackning med färgpigment. Den kan användas för att dämpa det gula i en blont hår (nyans 1002 White Platinum) eller för att ge en mer dämpad blond ton (nyans 931 Light Beige eller 812 Light Pearly Beige Blonde) eller för att förstärka med mer röda eller bruna pigment för att pigga upp en tidigare färgning.

Produkt: Revlon Nutri Color Creme
Storlek: 100 ml / 250 ml
Egenskaper: Inpackning som tillför pigment i blekt eller färgat hår.

Min bedömning: Bra för att nyansera blonda hår. 931 Light Beige ger en mer dämpad och fin blond ton. Perfekt till alla som vill dämpa ner det ljusa och få en mer naturlig ton efter en blondering eller slingning. Mest effekt efter första tvätten men sitter kvar efter andra tvätten också. Håret känns lent och skönt efter behandlingen och torkar inte ut som ett silverschampo gör. Jag kommer att fortsätta att använda den här inpackningen. Stort plus för att den är snabb att använda, den ska bara verka i håret i 3 minuter.

Tips! Man kan låta Nutri Color Creme verka längre än tre minuter och under värme för att få starkare effekt och det går att mixa nyanserna med varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *