Segling i Kroatien, Grekland, Italien och Karibien

Jag tror inte att jag är ensam om att drömma om framtida resor nu! Jag har länge velat åka på en seglingsresa. Hur härligt vore det inte att segla i Kroatien eller Västindien? Jag skulle säga att en sådan resa är något vi alla bör ha med på vår bucketlist.

Dock känns det inte lika lätt att planera den här typen av resor på egen hand. Jag vill därför berätta om ett företag som heter More Sailing. Dom är en komplett researrangör inom just segling och har paket som passar alla! Är du ensam och en riktig äventyrsmänniska så kan de tex skräddarsy seglingsresor över Atlanten. Det finns såklart också paket för den som vill resa med vänner eller familj. Det spelar ingen roll om du är riktigt erfaren eller om du är nybörjare och vill ha med besättning eller inte. Vill du åka på resan ensam så kommer du att få dela hytta med någon annan person som också är där för att träffa nya människor samt vara med om ett nytt äventyr!

Ett annat riktigt bra alternativ är ju också att åka på en företagsresa! Hur härligt och roligt vore det inte att få åka iväg med kollegorna?! Det skulle bli något som verkligen för er samman samt ett minne för livet.

More sailing anordnar resor i Kroatien, Grekland, Italien och Karibien. Jag tycker att alla plasterna låter helt magiska för segling! Beställ deras kostnadsfria katalog med information om alla resor och upplägg.

 

Segla i Kroatien

Väljer man att boka segling i Kroatien så får man besöka Brac, Hvar, Solta och vis. Kroatien är ett pulserande sommarparadis och när du reser med More Sailing så får du uppleva många fantastiska och vackra platser. När man seglar i Kroatien så seglar man i olika typer av båtar i olika storlekar. Man får självklart önska vilken båt man vill åka med. Vanligtvis rymmer båtarna mellan 8-12 personer.

Segla i Grekland

Några av ställena man får besöka närman bokar segling i Grekland är Perdika, Leonidio, Poros och hydra. Båtarna man åker med är rymliga och bekväma. Det finns gott om plats för umgänge, frukost och luncher kommer att ätas runt bordet i sittbrunnen. Under tiden båten seglar kan man njuta i solen på fördäcket. Det händer då och då att någon delfin simmar förbi och hoppar i vattnet. Längt bak på båten finns en badbrygga så det är lätt att ta sig i för ett härligt och svalkande dopp. Dagarna på båtarna brukar börja med att alla hoppar i vattnet.

Segla i Italien

Vill du boka segling i Italien  så får du besöka Bonifacio, La Maddalena, Santa Teresa och Porto servo. Under seglingen kommer du att bli bortskämd med fantastisk mat och du kommer att få se fantastiska platser som turkosa laguner och klippor i granit. Man kommer att besöka spektakulära stränder och de finaste badvattnen som bara går att besöka med båt.

Segla i Karibien

När man bokat segling i Karibien kommer man att besöka laguner, korallrev, vulkanöar och vita sandstränder. Platserna ni kommer att åka till är de södra Karibiska öarna men utgår från Martinique alternativt St. Lucia, beroende på avgång. De båda öarna ligger angränsande till varandra och med dem som utgångspunkt seglar man sedan söder ut ner mot St. Vincent och Grenadinerna. Grenadinerna sägs vara det vackraste seglingsområdet i världen. Under denna resan får du även möjlighet att snorkla med havssköldpaddor och äta middagar på olika stränder.

 

Passa på att boka din resa snart så att platserna inte tar slut!

 

En reaktion på ”Segling i Kroatien, Grekland, Italien och Karibien

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *