Smidigare bokföring

Samarbete med Safe Accounting

Hur tråkigt är det inte med bokföring? Jag skulle såå gärna vilja slippa tänka på alla dom delarna! Dock kommer jag inte undan nu när jag har eget företag. Jag hade en jättebra tjänst innan där ett företag tog över hela biten med bokföringen och där jag inte behövde lägga någon tanke alls på det! Det var såå skönt! Nu har dom dock blivit uppköpta och jag har fått en annan tjänst som jag inte alls känner mig lika taggad på att börja använda. Jag kommer helt klart ge mig ut på marknaden och leta efter en lika bra tjänst som den jag hade och en tjänst som ligger på samma prisnivå som den jag hade innan. För mig som är enmansföretagare så är priser nämligen väldigt viktigt, men jag är samtidigt beredd att betala lite extra för att bli av med huvudvärken jag får när det kommer till just bokföring.

Det var inte alls längesedan all bokföring skedde manuellt och i papper och pärmar. Jag kan då säga att jag är sååå lycklig över att jag slapp undan den tiden! Nu börjar allt att gå över till att bil mer digitalt och det passar mig som handen i handsken. Jag ser fram emot när det gått lite längre än då och större delar av bokföringen automatiseras i det digitala. Det ska bli väldigt spännande att det hur man löser det hela. Kanske kommer man att kunna scanna in kvitton som sedan bokförs automatiskt av ett system som känner av vad kvittot innehåller. Eller så kanske det kommer att vara röststyrt? Att du enkelt berättar vad det är du vill att systemet ska göra till dig. Jag tycker faktiskt att det senaste med röststyrning låter som en väldigt bra idé!

Hursomhelt! En byrå som jag stött på och som jag vill tipsa er om är Safe Accounting. Dom har alla tänkbara lösningar när det kommer till just digitaliserad bokföring!

Trevlig kväll!

Madeleine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *