Snart dags för studenten och inköp av studentpresent

 

Snart är det dags för studenten och för alla studenter att äntligen få springa ut med studentmössan i högsta hugg! Jag minns det som igår när jag och mina klasskamrater sprang ut och sjöng som att det inte fanns någon morgondag!

” För vi har tagit studenten….” Ja, det närmar sig snart för vissa att skolan tagit slut, och man ska hoppa in i arbetslivet. Studenten blir en minnesvärd tid för många. Studenten är för många en av de bästa dagarna i deras liv. Man får presenter, dricka champagne och man slipper gå i skolan! Kan det bli bättre än så?

Jag tänkte tipsa om lite annorlunda och roliga studentpresenter, jag kan tänkte mig att det är många som är i behov av hjälp med att hitta studentpresent.

 

Här kommer 5 tips på studentpresenter som passar till både killar och tjejer.

 

Till den som sover dåligt

 

Tyngdtäcke - Presenter till den som sover dåligt

För att må bra och för att kunna tackla alla nya utmaningar i livet så är det viktigt med bra sömn. När man är stressad kan det vara svårt att sova. Det är i dessa tillfällen som det hjälper med ett tyngdtäcke. Då behöver man inte ta en massa sömntabletter osv. Dyngdtäcket har bara blivit mer och mer populärt de senaste åren och är en perfekt studentpresent för den som vill ge en gåva med mycket omtanke!

 

Stilren kylväska – Perfekt ni till sommaren

 

Kylväska - Strandpresenter till sommaren

Tänk alla aktiviteter ute då det är bra med en kylväska! Besök på stranden, picknick osv. Vem vill då inte ha en snygg och stilren väska som denna?! Denna kylväska passar även till morsdagspresent.

 

 

Mjukisbyxor med personlig text – kanske ett lycka till i framtiden

 

Mjukisbyxor - Mjuka presenter med personifiering

Hur gulligt är inte detta? Mjukisbyxor i bra kvalitet med en text som ett minne från studenttiden? Man skulle kanske kunna skriva ett lycka till, eller namn eller kärleksmeddelande? Fantasin har inga gränser med dessa!

 

Studier leder till framgång och det gäller att vara förberedd

Den kompletta guiden till Högskoleprovet

Känner du någon som du vet vill studera vidare efter studenten? Då är detta en riktigt bra present! Det finns inget som heter tur. Utan det är hårt arbete och förberedelser som leder till framgång! Detta är en komplett guide till högskoleprovet.

 

Ett personligt graverat läderfodral till datorn

 

Laptopfodral Läder  - 13 tum

Detta är nog min favorit bland förslagen. det är svårt att hitta snygga fodral till datorn och det känns extra lyxigt med egen gravyr på fodralet. Den här presenten skulle jag säga passar alla som tar studenten men jag tror också att den går hem hos de andra i familjen.

 

Det finns såklart även massor av andra alternativ hos presentguiden!

 

Lycka till med letandet! Love M

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *