Täckkjol eller täckbyxor?

Täckkjolarna har ju funnits på marknaden nu ett tag men jag vill ändå tipsa om det. Jag är ute och promenerar flera gånger i veckan och det är ofta längre sträckor. Jag beger mig ut oavsett väder och då är det bra med rätt kläder. Jag funderade en del på om jag skulle köpa mig ett par täckbyxor först men kom fram till ett en täckkjol är mycket smidigare! Oavsett vilka kläder du har under så kan du använda täckkjolen. Ska du till kontoret och har en lite finare outfit på dig så är det smidigt att dra på täckkjolen över och samma sak om du har träningskläder på. Ska du på med täckbyxor så kan det blir rätt obekvämt om du har fel kläder under plus att du blir tvungen att krångla med att ta på och av skor. Sammanfattningsvis så är jag helt enkelt väldigt nöjd med min investering i en täckkjol! Modellen jag har köpt heter Cher Skirt Black .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *