Tips om bra tandvårdsklinik i Stockholm

Samarbete med Distriktstandvården

 

Här berättar jag om en väldigt bra tandvårdsklinik i Stockholm, Distrikstandvården och min upplevelse av ett besök hos dem!

För att kort berätta lite om Distriktstandvården även i text så är de en av Sveriges största tandvårdskedjor. Dom har över 30 kliniker i Stockholm och i Uppsala. Dom erbjuder allmän-, akut och estetisk tandvård för vuxna och barn. Dom erbjuder även hembesök för tandvård i hemmet! Väldigt bra för den som av olika anledningar inte har möjlighet att ta sig iväg till en klinik.

Det är väldigt viktigt att ta hand om sina tänder och även om man inte tycker om att ta sig iväg till tandläkaren så rekommenderar jag att man tar sig iväg en gång om året för att undvika besvär som annars kommer med tiden och som antagligen blir mycket värre bara för att man väntat så länge!

Jag fick ett mycket bra bemötande av både tandläkaren och tandsköterskan och kan varmt rekommendera Distrikstandvården! Passa på att boka en tid redan nu för en undersökning eller rengöring.

 

Love M

 

En reaktion på ”Tips om bra tandvårdsklinik i Stockholm

  1. Tänderna bör man verkligen lägga tid och pengar på att hålla efter, tandhälsan är verkligen viktig för den totala hälsan. En infektion i en tand kan ju till och med bli dödligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *