Utmaning till mig själv! Proteinpulver i 30 dagar

Inlägget innehåller annonslänkar

 

Vi har nog alla stoppat i oss lite för mycket onyttigt och rört oss lite för lite under pandemin. Jag har iaf några kilo som jag skulle vilja bli av med och har därför bestämt mig för att köra en hård kur från Protein.se

Pulverdiet i 30 dagar

Jag kommer att byta ut alla mina måltider till kostersättning. Det blir 5 ”portioner” per dag. Jag har tänkt att jag ska köra detta under en månads tid. Jag började redan i tisdags, den 27e april. Så slutdatum för denna utmaning är den 27e maj. Det ska bli spännande att de hur denna resa går och jag kommer självklart att uppdatera er med hur det går! Jag kommer att väga mig varje tisdag för att se hur det gått. Är det någon av er som är intresserad av att testa detta så kan ni köpa produkterna här: www.protein.se

Jag har valt att testa deras Slim diet. Jag tycker att dessa är riktigt goda! De påminner lite om milkshake om man blandar med mjölk. Jag har testat smakerna Vanilj, jordgubb, banan och päronsplitt.

Vill man köra detta under en längre period och byta ut många måltider så rekommenderar jag att man köper ett av deras rabatterade paket, jag köpte detta paket med proteinpulver

Lycka till med dietandet! Hör av er om ni skulle ha några funderingar! Jag återkommer nästa vecka med en uppdatering gällande mina resultat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *