Vägen till den perfekta julgranen

Nu när det närmar sig jul och man spenderar mycket tid hemma så blir julpyntet väldigt viktigt för många av oss. Det bästa som finns är att få krypa ned i soffan under en filt med en varm kopp glögg och mysa framför en vackert pyntad gran. Men vart får man tag i alla dessa vackra skapelser att hänga i granen? Nedan finner ni några tips på ställen som säljer fantastiskt vackra julkulor men också hur man kan skapa sina egna julgransprydnader genom att virka! 

 

Vart hittar man de vackraste julgranskulorna?

Marknaden för julgransprydnader är inte den lättaste att att leta sig fram genom. Jag har letat mig igenom varenda webshop nu känns det som! Jag måste ändå säga att Newport.se är de som slår de flesta med sina vackra julgransprydnader. Ett par andra guldkorn jag hittat är plantagen.se och bloomsburybarn.se. Plantagen blev jag själv lite förvånad över, jag hade inte förväntat mig att de skulle ha ett så pass bra utbud! 

 

Skapa dina egna julgransprydnader –  100 snöflingor att virka

 

Snöflingor tillhör naturens allra vackraste skapelser, och virkning med sina spetslika stygnkombinationer är perfekt för att fånga snöflingornas skönhet och skapa resultat som är både unika och användbara till många olika områden.

Med den här fantastiska kollektionen kan du virka en stor snödriva, antingen till dig själv eller för att ge bort. Virka en hel snöstorm eller bara en enkel snöflinga eller två.

Med enkla instruktioner och detaljerade mönsterbeskrivningar för många olika former – allt från enkla små flingor till stora och komplicerade kreationer – visar den här boken dig alla tekniker du behöver. 100 snöflingor att virka innehåller också en introduktion till virkningens grunder.

Mönstren är sorterade efter svårighetsgrad, med de enklaste i början, så att du lätt kan hitta ett projekt som matchar din nivå, och sedan arbeta framåt och lära dig nya tekniker och utvecklas som virkare. Boken innehåller även förslag på alternativa garner och mönster så att du kan skapa unika snöflingor på egen hand!

 

3 reaktioner på ”Vägen till den perfekta julgranen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *